Stone Heart

Guderudparken 30. august

Stone Heart

Stone Heart oppstod i 2016, da de pur unge gutta Gustav og Eskil begynte å lage musikk sammen. Etter hvert fikk de med seg Theodor og Edvard, og i 2023 ble bandet ytterligere forsterket med en ekstra gitarist, Kristoffer.
Guttene har base i Indre Østfold, med utsikt til duvende kornåkre, dype skoger og Glommas massive kraftverk. Med energisk tenåringsdriv er drømmen å spille flere svette konserter for enda mere folk, fortsette å gi ut låter og å beholde kameratskapet og gleden bare et band kan gi.
Når Stone Heart setter opp konserter fylles lokalet med ungdom og unge voksne, for etter år med spilling har de opparbeidet seg en liveerfaring som skaper liv og engasjement på små og store scener. Fra landsfinale i UKM 2018, Telenor arena og superfinale i MGPjr i 2019, til lokale buler, låver og festivaler, har de vokst sammen med sitt publikum.
Stone Heart har 1,5 millioner avspillinger på Spotify. Bandet har selv et bredt inspirasjonsfelt med røttene i rock, og artistforbildene er mange; The Killers, Led Zeppelin, Van Halen, Bryan Adams og Queen. Med ektefølte og egenproduserte tekster og melodier, autentiske fremføringer og ungdommelig spilleglede er de fasiten på kraft og energi!