Delara

Guderudparken 31. august

Delara

Tidligere i sommer erobret Amanda Delara toppen av hitlistene med sin personlige tolkning av den svenske låten «Josefin». Hennes pianocover av låten har nådd imponerende 1,4 millioner visninger på TikTok og låta klatret raskt til toppen av hitlistene både i Norge og Sverige.

Amanda Delara fikk sitt første gjennombrudd i 2017 med debutsingelen «Paper Paper» og «Gunerius» remixen, og siden den gang har hun kontinuerlig begeistret publikum med både engelsk-og norskspråklig musikk. Hennes norskspråklige EP «Et lite stykke Norge», utgitt i 2020, har til og med hatt tekster inkludert i læreplanen på videregående skoler i Norge. Singelen «Nå er det oss» fra EP-en ble også nominert som årets låt på P3 Gull.

Med albumslipp sen høsten inntar Delara Norges tre største byer i2024 meden eksklusiv mini-turné. Fra den historiske perlen Trondheim, via den sjarmerende kystbyen Bergen og til slutt til hovedstadens pulserende Sentrum Scene. Vi er heldige som får ønske henne velkommen til Askim august 2024.